New

Leonidas

Thin Biscuits Fins

Gustari 100gr

25 RON

5 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Leonidas este cel mai popular brand de praline belgiene. Produsele lor se disting prin calitatea superioară a produselor, ce sunt mereu proaspete și sunt create din 100% unt de cacao pur. Leonidas își dorește să aducă mici momente de fericire tuturor și să facă luxul ciocolatei accesibil pentru toată lumea. Această cutie conține biscuți subțiri dar plini de savoare, ce conțin bucăți de migdale și sunt pe jumătate înveliți în ciocolată. Sunt o gustare aromată, perfectă pentru a fi savurată alături de o cană de ceai.

Atribute

Ambalaj

Informal Gift

Continut

Ciocolata neagra, ciocolata cu crema de lapte

Greutate (g)

100

Ingrediente

Făină de grâu (gluten), zahăr, ciocolată cu lapte 10% (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao, masă de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilie), ciocolată neagră 9,7% (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitina din soia, aroma: vanilie), ciocolata alba 8,7% (zahar, unt de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitina din soia, aroma: vanilie), unt (lapte), migdale 3,5%, grasimi vegetale (shea si nuca de cocos) și ulei de floarea-soarelui, afine 1,9%, cocoafowder, cireșe 0,74%, zahăr din trestie, sare, agent de dospire (bicarbonat de sodiu, carbonat de sodiu), praf de cafea 0,43%, aromă naturală, sirop de zahăr brun, făină de orez, concentrat de suc de soc, suc de cireș concentrat, acid citric. Poate conține urme de alte nuci și ouă.

Tip ambalare

Cutie

Umplutura

Migdale, Cafea, Cirese

Variante

100gr

Livrare

Livrarea este gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3 zile.