Viking

Parfumuri Niche 100 ml

1.375 RON

275 €

DUTY FREE PRICES
In stoc
  • Descriere
  • Atribute
  • Livrare

Descriere

Apa de parfum Creed Viking celebrează legătura dintre arta olfactivă și puterea de a surprinde și a încapsula, prin intermediul ingredientelor, calitățile unui popor explorator, neînfricat și puternic. Aceste atribute sunt transferate și bărbatului care poartă această apă de parfum, ce combină notele citrice ale bergamotelor și lămâilor cu trandafirul bulgăresc, mentă, lemn de santal indian și vetiver.
Creed este una dintre cele mai prestigioase case de parfumuri din lume, o adevărată dinastie de creatori aflată astăzi la a șaptea generație. Un atelier care nu se dezminte de arta tradițională a parfumeriei și încă mai folosește tehnica infuziei. O marcă de lux care de 260 de ani furnizează marilor case regale și celebritătilor parfumuri unice, făcute la comandă. Parfumurile Creed sunt adevărate capodopere olfactive, multe dintre ele fiind create exclusiv la cererea specială a capetelor încoronate ale Europei: Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenie, George al IV-lea, regina Victoria, Țarul Nicolae al II-lea al Rusiei, Regina Maria-Christina a Spaniei, Împăratul Franz Joseph și Sissi, Împărăteasa Austriei și Regina Ungariei.

Atribute

An lansare

2017

Note de baza

Vetiver Haitian, Paciuli indian, Lemn de santal indian, Lavanda

Note de mijloc

Piper, Trandafir bulgaresc

Note de varf

Lamaie siciliana, Bergamota calabriana, Boabe de piper roz

Senzatie parfum

Masculinitate

Sezonalitate

Toamna, Primavara, Iarna

Tip Niche

Apa de parfum

Unitate de masura (volume - MILILITRI)

100 ml

Zi/Noapte

Zi, Noapte

Variante

100 ml

Livrare

Livrarea este gratuita la comenzi de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, numai pe teritoriul Romaniei. Dupa confirmarea comenzii, The Little Black Box va fi expediata prin curier rapid si va ajunge la tine in termen de 3-5 zile.